top of page

TERUGBLIK 2024:

Wow! Wat hebben we met volle teugen mogen genieten van allemaal ontdekkers op het Ontdekkersfestival 2024. Na een fantastische eerste editie vorig jaar, lag de de lat heel hoog voor dit jaar, maar dat is helemaal gelukt. Met zoveel bedrijven en organisaties die jongeren van 2-92 jaar lieten ontdekken waar techniek en technologie allemaal een rol spelen, in combinatie met een fantastische festivalsfeer en heerlijk weer, kijken we supertrots terug op deze editie. Het was keihard werken, maar het was elke druppel zweet, bloed en soms ook tranen waard. Duizendmaal dank voor jullie komst, jullie enthousiasme, jullie verwonderde, blije gezichten. We wilden jullie graag op allerlei manieren kennis laten maken met de wondere wereld van Techniek & Technologie. Jullie zintuigen prikkelen, jullie laten lachen, verbazen, genieten en inspireren. Te zien aan onderstaande beelden is dat volgens ons gelukt ;-) Oordeel vooral zelf een geniet nog even na. Dat doen wij ook.

FOTO VERSLAG 2024:

Nagenieten! Kasper Veenstra maakte deze prachtige reportage. Zie jij jezelf en wil je graag je foto in hoge resolutie ontvangen? Stuur dan een mail met de gewenste foto's naar info@ontdekkersfestival.nl

VOORUITBLIK:

Wil jij op de hoogte blijven van alle details rondom de  volgende editie? Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als de kaartverkoop start? Meld je dan aan voor de Ontdekkersfestival nieuwsbrief.

JA LEUK! IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN

Bedankt voor je aanmelding!
Je hoort van ons :-)

MET DANK AAN:

Ontdekkersfestival werd mede mogelijk gemaakt door alle onderstaande partijen. Met dank aan alle sponsoren, betrokken bedrijven en scholen. En met dank aan alle vrijwilligers, familie en vrienden voor al hun inzet voor en achter de schermen. Dank jullie wel!

bottom of page