top of page

TERUGBLIK:

Wow! Wat hebben we een fantastische eerste editie van het Ontdekkersfestival beleefd met z'n allen. Duizendmaal dank voor jullie komst, jullie enthousiasme, jullie verwonderde, blije gezichten. We wilden jullie graag op allerlei manieren kennis laten maken met de wondere wereld van Techniek & Technologie. Jullie zintuigen prikkelen, jullie laten lachen, verbazen, genieten en inspireren. Te zien aan onderstaande beelden is dat volgens ons gelukt ;-) Oordeel vooral zelf een geniet nog even na. Dat doen wij ook.

FOTO VERSLAG:

Nagenieten! Kasper Veenstra maakte deze prachtige reportage. Zie jij jezelf en wil je graag je foto in hoge resolutie ontvangen? Stuur dan een mail met de gewenste foto's naar info@ontdekkersfestival.nl

VOORUITBLIK:

Goed nieuws! Ontdekkersfestival komt terug in 2024!

Wil jij op de hoogte blijven van alle details rondom de  volgende editie? Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als de kaartverkoop start? Meld je dan aan voor de Ontdekkersfestival nieuwsbrief.

JA LEUK! IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN

Bedankt voor je aanmelding!
Je hoort van ons :-)

MET DANK AAN:

Ontdekkersfestival werd mede mogelijk gemaakt door alle onderstaande partijen. Met dank aan alle sponsoren, betrokken bedrijven en scholen. En met dank aan alle vrijwilligers, familie en vrienden voor al hun inzet voor en achter de schermen. Dank jullie wel!

bottom of page